Onderzoek: hotelkamers in Den Haag het schoonst

0

Hoe schoon zijn hotelkamers? Ook dit jaar heeft het internationale reserveringsportal hotel.info de beoordelingen van zijn meer dan zes miljoen boekingsklanten onderzocht om te bepalen in welke steden de hotelkamers het schoonst zijn en waar de hoteliers het met de hygiëne niet zo nauw nemen.

“Vooral als we de resultaten vergelijken met die van vorig jaar wordt al snel duidelijk welke hoteliers hun huiswerk hebben gedaan”, concludeert men uit de hotel.info-check.

De hotelgasten hebben opnieuw de hotelkamers van de hotels in Den Haag met een cijfer van 8,14 als de schoonste hotelkamers in de vijf grote steden beoordeeld. Ook in Eindhoven hebben de hoteliers progressie geboekt en dat resulteert in de hogere beoordeling van 7,67. De beide grootste steden daarentegen konden geen indruk maken. Ten opzichte van vorig jaar scoren Rotterdam en Amsterdam deels duidelijk slechter.

De best scorende internationale metropolen konden hun topklassering van vorig jaar vasthouden, hoewel de hotelgasten van de lokale hotels dit jaar wat minder tevreden zijn. Alleen Tokio houdt de uitstekende score van 8,91 vast. Ook waren er positieve beoordelingen voor Parijs en Rio de Janeiro. De gasten toonden zich in vergelijking tot vorig jaar met scores van 7,67 en 7,56 duidelijk tevredener over de hygiëne van de hotelkamers. De hotels in Londen komen slechts tot een score van 7,48 en hebben dus duidelijk nog ruimte voor verbetering.

Het volledige bericht vindt u op hotel.info

Bron: schoonmaakjournaal