Bartjan Zijlstra toegevoegd aan Uniqcare team

0

Uniqcare heeft buitendienst uitgebreid: Bartjan Zijlstra is aan het team account managers toegevoegd. Zijlstra is gestart als contactpersoon voor de klanten in Noord- en Oost-Nederland.

Bartjan Zijlstra heeft zijn opleiding Small Business & Retail Management afgerond en inmiddels de nodige commerciële ervaring opgedaan. In zijn rayon neemt Zijlstra de werkzaamheden over van Jaap Lemmens, die zich volledig is gaan toeleggen op de zorgsector voor geheel Nederland. Lemmens heeft met zijn kennis en ervaring de juiste focus om maatwerk te leveren voor de zorgsector. Met speciale producten voor de zorg en het complete dienstenpakket kan Uniqcare meerwaarde bieden gericht op de specifieke behoefte in het zorgsegment.

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant. De indiensttreding van Zijlstra past in de groeistrategie van Uniqcare.

Bron: schoonmaakjournaal